Hidden Dreams teamet består av fyra personer med olika erfarenheter och bakgrunder, gemensamt är att vi alla brinner för att bygga företag som löser faktiska problem. Olikheterna gör att vi, tillsammans, kommer fram till bättre lösningar än om vi hade gjort det själva.

 
Saeid Esmaeilzadeh DSC_4068-Redigera.jpg

Saeid Esmaeilzadeh

Projektrådgivare

Saeid har bryggat gapet mellan svensk akademi och näringsliv sedan grundandet av Serendipity Group 2004. Företagskoncernen har idag ett marknadsvärde på över 5 BSEK och har vuxit genom att skapa innovativa företag över ett stort antal branscher. Serendipity löser komplexa industrispecifika problem, de skapar kommersiella produkter och tjänster, Serendipitys sätt att innovera är unikt.

Saeid är en erkänd tankeledare och profil i svenskt entreprenörskap. Han har flera verkställande och icke-verkställande befattningar i både svenska och internationella företag.

Annika.jpg

Annika

Projektrådgivare

Annika har en internationell bakgrund från Storbritannien och Tyskland, vilket resulterar i en djup förståelse för två viktiga geografiska marknader. Hon har tidigare arbetat med digital affärsutveckling och varumärkeskonceptualisering för Rolls-Royce Motor Cars Ltd.

Nu tillbaka i Stockholm ansvarar hon för att hantera och identifiera nya affärsmöjligheter på Serendipity

Fabian.jpg

Fabian

Projektledare

Fabian är diplomerad skådespelare och kommunikatör från Calle Flygare Teaterskola och avslutar nu sin M.Sc. inom industriell ekonomi med teknisk specialisering inom avancerad maskininlärning och artificiell intelligens.

Utöver erfarenhet från SEB har han arbetat inom den förvärvsintensiva Sdiptech-koncernen med fokus på strategisk utveckling och internationella koncerninterna och externa partnerskap.

IMG_1629 3.jpeg

Maria

Projektledare

Maria har en M.Sc inom Industriell Ekonomi från KTH. Hon har arbetat som konsult, utbildat och föreläst om ledarskap, kulturförändring och mångfald och inkludering i nästan ett decennium inom globala företag som Apple, H&M, Elekta, Getinge och Fresenius Kabi.

Maria är VD och medgrundare till Teknikkvinnor, Sveriges största och snabbt växande nätverk med över 25 800 medlemmar.

 

Vi finns här för dig

Har du frågor? vi finns här för att besvara dem.

Namn *
Namn